Mednarodno nagrajeno zasavsko podjetje Chipolo od 7. januarja na sejmu CES 2020 v Las Vegasu v ameriški zvezni državi Nevada predstavlja svoj nov izdelek Chipolo One. Chipolo na sejmu potrošniške elektronike letos sodeluje že petič.

V Chipolu so najnovejši iskalnik izgubljenih stvari nadgradili. Med drugim uporabnik na telefon prejme obvestilo, ko odide brez svojih stvari, pri iskanju izgubljenih predmetov pa lahko pomaga skupnost Chipolovih uporabnikov – ko se katerikoli uporabnik približa predmetu, lastnik prejme obvestilo o lokaciji.

»Skupaj ustvarjamo izdelke, ki našim uporabnikom omogočajo, da brez truda najdejo svoje založene osebne predmete. Ljudem želimo olajšati vsakodnevno življenje na cenovno ugoden način. Zavedamo se, da so najbolj pogosto založeni predmeti tisti, katere v življenju najbolj potrebujemo, kot so denarnice, ključi in telefoni. Naše izdelke smo posodobili in dodatno izboljšali funkcije, ki jih nudimo svojim strankam. Smo edino podjetje z Bluetooth iskalniki, ki dodatne funkcije ponuja brez zahteve po dodatnem doplačilu,« pove Primož Zelenšek, direktor in soustanovitelj Chipola.

Chipolo se na CES 2020 predstavlja na stojnici 44352, v dvorani AD v 2. nivoju Sands Expo (Tech West). Lani je njihov izdelek Chipolo Go v skupini nosljive tehnologije prejel nagrado organizatorja.

Savus

Foto: arhiv Chipola/fb