Trboveljsko podjetje Chipolo bo na berlinskem sejmu IFA 2019 ponovno prisotno s celotno kolekcijo svojih izdelkov, predstavili pa bodo tudi najnovejši Chipolo GO, ki je letos že prejel nagrado za inovativnost na sejmu CES 2019.

Na sejmu IFA 2019 v Berlinu v Nemčiji se bo podjetje Chipolo med 6. in 11. septembrom predstavilo na svoji stojnici, na kateri bodo predstavljali svoje izdelke, integracijo Chipolo tehnologije v partnerske izdelke, ponudili pa bodo tudi vpogled v njihov najnovejši pametni sledilnik, nagrajeni LTE sledilnik Chipolo GO.

Zasavsko in slovensko podjetje Chipolo, ki je v zadnjih šestih letih iz Kickstarter projekta zraslo v uspešno mednarodno podjetje, je za problem izgubljenih in založenih predmetov našlo preprosto rešitev. V skladu s svojo misijo, da je vsak predmet moč najti, so dslej razvili tri pametne sledilnike, na sejmu IFA 2019 pa bodo predstavili še Chipolo GO, njihov četrti izdelek. Njegovo proizvodnjo bodo zagnali v letu 2020.

»Chipolo GO je revolucionaren nov sledilnik, ki uspešno združuje GPS, Wi-Fi, Bluetooth in novo LTE tehnologijo. Vrhunski sledilnik z neomejenim dosegom napaja 6-mesečna baterija, ki jo lahko ponovno napolnite. S širokim naborom lastnosti, ki zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo, je navdušil tudi podeljevalce nagrade CES Innovation Award 2019 in si s tem prislužil nagrado v skupini prenosljive tehnologije, ki se podeljuje kot priznanje izredne inovacije v popolnoma novih tehnoloških izdelkih,« pravijo v podjetju Chipolo. Ključne značilnosti Chipolo GO so neomejen doseg, sledenje lokacije v realnem času dolga življenjska doba in vodoodpornost.

Nika Kramžar, vodja trženja pri podjetju Chipolo, pravi: »Ponosni smo, da Chipolo po vsem svetu že poišče do 50.000 izgubljenih predmetov vsak dan in navdušeni smo, da lahko na letošnjem sejmu IFA predstavimo še en nov sledilnik, Chipolo GO. Revolucionarna tehnologija Chipolo GO bo na novo definirala, kaj je mogoče doseči s pametnimi sledilniki in uporabnikom ponudila cenovno ugoden in enostaven način sledenja njihovih dragocenosti, kot so kolesa, prtljaga in profesionalna oprema.«

Savus

Foto: Chipolo