V Zasavju bodo tudi prihodnji teden potekala cepljenja in testiranja. Pripravili smo vam pregled, kje in kdaj.

ZD Trbovlje

V tednu od 23. do 27. avgusta bodo v ZD Trbovlje cepili proti Covid-19 za nenaročene s cepivom Janssen (Johnson & Johnson) in Pfizer v torek, 24. avgusta, od 10. do 18. ure, v sredo, 25. avgusta, od 8. do 16. ure in petek, 27. avgusta od 8. do 14. ure. Cepljenje bo potekalo v prostorih “stare optike” (vhod s parkirišča). S seboj prinesite zdravstveno kartico

Cepljenje za otroke od dopolnjenega 12 leta poteka v OŠD ob četrtkih od 12. do 19. ure.  Otroci do dopolnjenega 15 leta morajo priti v spremstvu staršev ali skrbnikov in prinesti s seboj podpisano izjavo (dostopna je na spletni strani https://www.zd-trbovlje.si/dokumenti-za-uporabnike/).

Testiranja s hitrimi testi bodo potekala v ponedeljek, sredo in petek od 13.30 ure dalje do zapolnitve terminov. Vsi, ki potrebujejo antigenski test za delo, morate od ponedeljka dalje na mestu testiranja pokazati potrdilo delodajalca. Testiranja potekajo v Delavskem domu Trbovlje.

ZD Hrastnik

V Hrastniku bodo cepili brez naročanja (do porabe cepiva v cepilnem centru) v četrtek od 9. do 10. ure s cepivom Pfizer in od 12.30 do 13. ure s cepivom Janssen. Uradne ure cepilnega centra so vsak torek od 9. do 17. ure in vsak četrtek od 7. do 14. ure. Seveda morajo imeti vsi, ki se bodo cepili, s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

Odvzem brisov HAGT je vsak ponedeljek, sredo in petek od 6.30 do 8. 30 in 13. do 14.15 ure. Odvzem brisov PCR je vsak dan v tednu ob 6.30 uri.

ZD Zagorje

Zdravstveni dom Zagorje izvaja cepljenje proti COvid-19 ob petkih, nanj se ni treba naročiti. Cepljenje poteka med 17. in 19. uro v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje. Na voljo je cepivo Pfizer, AstraZeneca in omejena količina Johnson & Johnson. Vsi, ki se želijo cepiti, morajo imeti s seboj zdravstveno izkaznico in izpolnjen vprašalnik. V ZD Zagorje pa ob dogovoru cepijo svoje paciente tudi v ambulantah.

Brezplačno testiranje izvajajo ob ponedeljkih od 17.30 do 19. ure, ob sredah in petkih pa od 8.30 do 10. ure v zabojniku na parkirišču Zdravstvenega doma. Za samoplačniška testiranja se je treba naročiti.

Savus

Foto: arhiv Savus

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekUkradli kosilnici