sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Cenilci v neurju poškodovanih vozil bodo prišli na dom

Zaradi ujme, ki je prejšnji teden z močnim dežjem in točo povzročila precej težav in škode na območju Litije, Zagorja in Kisovca, bo Zavarovalnica Triglav v petek, 22. junija, postavila svojo mobilno cenilno enoto (MCE), s katero bodo zavarovanci lahko prijavili škodo na vozilih v neposredni bližini doma. Stranke v Zasavju se morajo za termin naročiti po telefonu ali se obrniti na svojega zavarovalnega zastopnika.

»Z mobilno cenilno enoto, ki bo v Zagorju predvidoma delovala teden dni, se želimo v Zavarovalnici Triglav približati strankam ob večjih elementarnih nesrečah, predvsem pa zmanjšati gnečo in posledično zmedo, ki običajno nastane v primeru masovnih škodnih dogodkov. Prakso z MCE izvajamo ob neurjih s točo že vse od leta 2012, zavarovanci pa so se na tak način dela odzvali zelo pohvalno. Zavedamo se, da je ob tovrstnih škodnih dogodkih najpomembnejša hitra in učinkovita storitev, zato škodne dogodke obravnavamo strokovno in ažurno, škode pa izplačujemo že naslednji dan po cenitvi, če se stranka z oceno strinja,« je povedal Damir Dragar, direktor službe za avtomobilske škode Zavarovalnice Triglav.

MCE je opremljen z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod, omogoča hitro in kakovostno storitev, preprosto naročanje, brez čakanja v vrsti, stranke lahko ves postopek reševanje škode uredijo na enem mestu (urejanje dokumentacije, cenitev, dogovor o popravilu) in v sodelovanju z zunanjim partnerjem tudi izvedejo popravilo vozila.

Sicer pa lahko zavarovanci škodo prijavijo tudi prek spletne strani ali mobilne aplikacije Zavarovalnice Triglav. Kot so povedali na zavarovalnici, bodo upoštevali tudi kasnejše prijave, vendar svetujejo, da za naročilo v MCE oškodovanci pokličejo takoj in si rezervirajo termin za ogled poškodb na svojih vozilih.

ZT

Isti avtor