Izšel je nov singl z naslovom Ostani blizu rockerske skupine z zasavskim navdihom Bohem. Singl je univerzalna good vibe pesem s pridihom 80-tih let. Zveni nostalgično znano, preprosto, a vseeno originalno in globoko. Ostani blizu naznanja tudi prihod novega albuma.

Ostani blizu je nekaj najboljšega, kar je nastalo izpod peresa bohemskega ustvarjanja. Ni samo pesem za romantične pobege, je zavetje, ob katerem se brezskrbno odpelješ po neskončni cesti. Pesem, ki jo slišiš, ko se vnovič zaljubiš v življenje in občutek zadovoljstva, ko nekoga osrečiš,« o pesmi pravi njihov basist Dejvi Kotar in dodaja: „Sporočilnost skladbe je tako univerzalna, da nekomu lahko pomeni “love song”, spet drugemu nudi tolažbo v bolezni ali ob slovesu. Vrača nas v brezskrbne čase in opominja, kako pomembno je ohranjati lepe spomine.“

»Ostani le ti: melodija tišine. Melodija utehe. Zadnji poljub, ki obljublja večnost. Objem, ki traja. Ostani blizu,« bomo poslušali na radijskih postajah. Premiera singla je bila v četrtek, 15. septembra 2022, na Valu 202, poslušate pa jo lahko tudi na uradnem Youtube kanalu skupine Bohem.

Savus

Foto: Matevž Kostanjšek


 

Prejšnji članek(Do) kdaj vztrajati?
Naslednji članekDanes dogaja