Bi imel družbo ob tem, ko iščete službo? Si želiš novih znanj in dodatnih veščin? Ali pa posodobiti svoj življenjepis z novimi kompetencami in dodatkom kreativnosti? Ko pomisliš na prihodnost, kje se vidiš? Ali veš, kako si določiti cilje in zakaj je to pomembno?

Na vsa zastavljena vprašanja lahko odgovoriš v okviru projekta Most. Nudimo ti podporo (družbo) mladinskih delavcev, kjer soustvarimo varen prostor za raziskovanje osebnih življenjskih želja, oblikovanje kariernih ciljev in omogočamo lažji dostop do prvih stikov z delodajalci. Projekt se izvaja od marca 2020 in v njem je bilo do sedaj vključenih 22 brezposelnih mladih. Udeleženci so prepoznali vrednost podporne skupnosti in že uspešno gradijo svoje poslovne zgodbe. Skozi različna usposabljanja naslavljamo teme, ki so ključne za izboljšanje zaposljivosti. Ker lahko sprejmemo le omejeno število mladih, imamo več možnosti za individualno delo in fokus na posameznika.

*POZOR! Sodelovanje v projektu Most lahko vodi k izboljšanju samopodobe, kompetenc in veščin, ter doda vrednost vsakemu iskalcu službe.*

Zakaj bi se sploh pridružil projektu Most?

  • Imam priložnost okrepiti svoje znanje in s tem izboljšati svojo vrednost na trgu dela.
  • Vidim, da nisem sam na poti iskanja službe.
  • Brezplačno dostopam do vsebin, ki so vredna več 1000 €.
  • Investicija v lasten kapital je najboljša in najbolj varna.
  • Lahko dobim izkušnjo prvega zaposlitvenega razgovora.
  • Imam priložnost za prvi stik z delodajalci.

Trenutno se z udeleženci srečujemo preko spletne platforme Zoom. Takoj, ko bo to omogočeno ter v skladu z vladnimi odloki, pa nadaljujemo z izvajanjem programa v živo.

V mesecu februarju odpiramo nova prosta mesta.

Če si želiš novih znanj in veščin, ki te celostno oplemenitijo pri izzivu iskanja zaposlitve, ti projekt Most nudi brezplačno pomoč in podporo. Če si mlad/a, brezposeln/a, star/a med 15. in 29. letom starosti, te prijazno vabimo, da si zagotoviš svoje mesto.

Irena Ivnik/PR objava

Za več informacij nam piši na irena.ivnik@zmst.si, obišči našo spletno stran www.kljucni-izziv.si ali nam sledi na Instagramu (@zmstrbovlje).


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada