KC Delavski dom Zagorje ob Savi bo v sezoni 2021/22 po letu premora ponovno razpisal gledališki abonma. Obiskovalcem se obeta šest zanimivih gledaliških predstav.

Novost pri letošnjem abonmaju je možnost izbire ogleda treh predstav. Zainteresirani abonenti si lahko iz programa izberejo tri predstave po svojem izboru. V novi sezoni se je zaradi višjih cen gledaliških predstav spremenila tudi cena gledališkega abonmaja.

»Razpis abonmaja je v razmerah, v kakršnih živimo že od marca 2020, precejšen izziv tako za nas, organizatorje, kot tudi za vas, obiskovalce. Iz tedna v teden se spreminjajo pogoji tako za nastopajoče, organizatorje kot tudi za uporabnike,« so zapisali v KC Delavski dom. Organizatorji so se zato odločili, da bodo program abonmaja izvedli le ob zadostnem številu prijav.

In kakšne predstave ponujajo v Zagorju v sezoni 2021/22?

Na razpolago bodo:

– predstava Špas teatra Erotika (monokomedija) z Bojanom Emeršičem,

 

 

– zelo nalezljiva komedija Janez Novak (Klemen Slakonja, Tadej Toš in Gregor Podričnik) Sititeatra BTC,

 

– romantična komedija Mestnega gledališča Ptuj Seks z neznanci (Helena Peršuh, Domen Valič),

 

– psihološki triler Trije milijoni minut (MGL) z igralsko zasedbo Judita Zidar, Tjaša Železnik, Mojca Funkl, Ana Pavlin/Diana Kolenc, Klara Kuk, Jana Zupančič,

– komična drama SNG Drama Maribor Popolni tujci z igralsko zasedbo Kristijan Ostanek/Tomo Tomšič, Maša Žilavec, Gorazd Žilavec, Mateja Pucko, Nejc Ropret, Ana Urbanc/Eva Kraš, Matevž Biber,

– predstava domače gledališke skupine.

Več o predstavah in nakupih abonmajskih vstopnic lahko najdete na tej povezavi.

Savus

Foto: arhiv Delavskega doma Zagorje