torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Mladi Zasavci dobri “šicerji”

V soboto, 26. marca, je v Doliču potekalo regijsko prvenstvo v streljanju s serijsko zračno puško za mlajše kategorije. Tudi tokrat so zasavski mladi strelci in strelke razveseljevali s svojimi rezultati in uvrstitvami.

Kar nekaj zasavskih strelcev in strelk se je uvrstilo na prva mesta v sledečih kategorijah: Julija Zibelnik (SD Kisovec) v kategoriji mlajših deklic, Luka Flis (SD Rudnik Hrastnik) v kategoriji mlajših dečkov, Nina Piskar (SD Kisovec) v kategoriji starejših deklic, ter Jaka Božič (SD Kisovec) v kategoriji starejših dečkov.

Odlično so se odrezali tudi ostali mladi iz Zasavja. Med mlajšimi dečki sta končala Valentin Bolte na četrtem in Blaž Jerman (oba SD Kisovec) na šestem mestu med mlajšimi dečki. V kategoriji starejših deklic so se izkazale Laura Leskovšek (SD Rudnik Hrastnik) z drugim in Leja Piskar (SD Kisovec) s tretjim mestom. Med dečki so bili med uvrščenimi Martin Cenc (SD 1956 Trbovlje) na osmem mestu, Jan Tofolini na 10. in Tian Hodžić na 11. mestu (oba SD Rudnik Hrastnik). V kategoriji starejših dečkov pa je Blaž Majcen (SD Rudnik Hrastnik) osvojil drugo, Anže Pragar Kmetič (SD 1956 Trbovlje) tretje in Gal Bolte (SD Kisovec) četrto mesto.

Vse, ki so izpolnili normo, naslednji mesec čaka še državno prvenstvo za mlajše kategorije, s čimer se bo tekmovalno zaključila letošnja sezona.

Savus

Foto: SD Rudnik Hrastnik


 

Isti avtor