V Zagorju se je na policijski postaji zglasil oškodovanec, ki je prijavil neznanca zaradi suma storitve kaznivega dejanja zatajitve. Preko telefonskega operaterja so ugotovili, da so pogrešani telefonski aparat uporabljali v  omrežju. Za storilcem policisti še poizvedujejo.
Okoli 12. ure so policiste obvestili o razlitju tekočine po cesti na daljšem odseku vozišča od Litije do Zgornjega Loga (nafta ali olje). Gasilci in delavci cestnega podjetja so poskrbeli za čiščenje vozišča. Policisti so z zbranimi obvestili izslediti voznika. Ugotovili so, da je nafta iztekala zaradi okvare na vozilu.
Okoli 15. ure so v Zagorju policisti posredovali pri sporu med mladoletnikom in skrbnico. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojni CSD.

V Trbovljah se je okoli 7. ure zgodila prometna nesreča s pobegom, neznani  voznik  je trčil v vozilo in poškodoval zadnji odbijač.

V Hrastniku so vlomili v stanovanjsko hišo. Med odsotnostjo lastnika so neznani storilci odtujili motorno žago in povzročili za okoli 100 evrov materialne škode.

ZT