nedelja, 16 junija, 2024

Iz te kategorije

Zasegli konopljo

Na območju Zasavja so policisti v zadnjih 48 urah poleg rednih nalog ukvarjali še z prepovedano drogo, krajo iz kleti, nasiljem v družini in lažjo prometno nesrečo.

  1. september 2020

Policiste so obvestili o sumu kaznivega dejanja nasilja v družini na območju Hrastnika. Postopek še ni zaključen, o zbranih dejstvih bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

V Hrastniku so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami enega od udeležencev. Povzročitelju bodo izdali plačilni nalog.

  1. september 2020

V Trbovljah so policisti na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili hišno preiskavo in pri tem odkrili 5 rastlin, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Kršiteljico čaka ustrezen prekrškovni postopek.

V nočnem času je neznanec vlomil v več kleti v stanovanjskem bloku v Trbovljah  in  iz notranjosti  ukradel različne predmete. Policisti krajo še preiskujejo.

V večernem času so na območju Trbovelj policisti zasegli več paketkov, v katerih je bila neznana snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga.  Po zaključku postopka bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Savus

Fotografija: PU Ljubljana

Isti avtor