sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Zasavski ljubljenci ljudskih src

Zaključilo se je spletno glasovanje v okviru letošnjega tekmovanja Moja dežela – lepa in gostoljubna. Zagorje ob Savi je v kategoriji srednjih mest dobilo največ glasov po spletu in tako že drugič osvojilo naziv Ljubljenec ljudskih src. Naziv sta osvojila tudi Mladinski hostel Trbovlje in Pot Srečno.

Od 20. julija je potekalo spletno glasovanje v okviru letošnjega tekmovanja Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki jo že vrsto let organizira Turistična zveza Slovenije. Zagorje ob Savi je z 2583 glasovi znova postalo Ljubljenec ljudskih src. Drugo mesto v isti kategoriji je osvojilo še eno zasavsko mesto Trbovlje, ki je vknjižilo 1562 glasov. Hrastnik pa je prejel 343 glasov in tako zasedel šesto mesto.

Prvo mesto je v kategoriji najlepših tematskih poti osvojila tudi rudarska Pot Srečno, ki poteka od Zagorja ob Savi do Laškega. V kategoriji mladinska prenočišča pa je največ glasov prejel Mladinski hostel Trbovlje.

»Vsem, ki ste glasovali, se iskreno zahvaljujemo za zaupanje v našo lepo zagorsko dolino,« so se na rezultat odzvali na zagorski občini.

Rezultati ocenjevanja strokovnih komisij pa še niso znani.

Savus

Foto: TZS


 

Previous article
Next article

Isti avtor