četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Zaključek regijske lige v streljanju

V petek, 10. marca, je v Hrastniku potekal zadnji, šesti krog regijske lige v streljanju za mlajše kategorije. Mladi kisovški strelci so pokazali, da znajo odlično tekmovati tudi pod pritiskom.

Med mlajšimi deklicami je Julija Zibelnik s 178 krogi zmagala, pri mlajših dečkih so prva tri mesta osvojili Blaž Jerman (178), Žan Celestina (177) in Žiga Baš (171) krogov. Ekipa Julija, Blaž in Žan so suvereno zmagali. Med starejšimi dečki je Gal Bolte s 171 krogi zasedel četrto mesto.

Po zadnjem, šestem krogu so bile podeljene nagrade za skupno razvrstitev skozi celotno regijsko ligo 2022/23. Prvakinja regijske lige med mlajšimi deklicami je Julija Zibelnik. Pri mlajših dečkih so prva tri mesta zasedli Blaž Jerman, drugi je bil Žiga Baš z istim številom točk skozi vso ligo kot tretje uvrščeni Žan Celestina, odločalo pa je Žigino boljše povprečje zadetih krogov skozi vseh šest kol lige.

V ekipni konkurenci med mlajšimi dečki/ce in dečki/ce so mladi Kisovčani osvojili prvo mesto in postali ekipni zmagovalci regijske lige za sezono 2022/23.

Med starejšimi dečki je po skupnem seštevku lige Gal Bolte stopil na tretjo stopničko. Tudi Gal je dokazal, da zna tekmovati, zato se že veselimo petega kroga pokala prijateljstva, ki bo naslednjo soboto v Ljubljani.

Savus

Foto: SD Kisovec


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor