Od 10. do 12. februarja je v Karlovcu potekal evropski pokal v kickboxingu, ki se ga je udeležilo 2796 tekmovalcev iz 215 klubov in 32 držav. Med njimi so bili tudi člani Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.

Tina Baloh je osvojila tretje mesto v kategoriji članic do 70 kg. Največji fokus je imela Tina na kategorijo »grandchampion«, kjer nastopajo vse ženske, ne glede na težnostno kategorijo. Z odličnimi borbami je suvereno osvojila prvo mesto.

Lara Indof je nastopila med starejšimi kadetinjami do 60 kg in klonila šele v finalu proti nasprotnici iz Poljske. Lara se razvija v vrhunsko borko in le vprašanje časa je, kdaj bo zasedla najvišjo stopničko,

V kategorijah začetnikov, to so borci, ki še nimajo pet nastopov na rang tekmovanjih, so nastopili Tija Bantan, Hal Hribar, Miha Koban in Blaž Bračič. Prikazali so izjemen napredek in kvalitetne borbe. Miha je med kadeti do 37 kg s tremi borbami prišel do finala, kjer je po težki borbi izgubil in dosegel drugo mesto. Stopničko pod vrhom je ostal tudi Hal Hribar med mladinci do 94 kg. Zanj je bilo to nasploh prvo tekmovanje. Da je bil komplet medalj popoln sta poskrbela Tija in Blaž, ki sta v svojih kategorijah osvojila tretje mesto.

PB

Foto: Klub borilnih veščin Zagorje


 

Prejšnji članekVrtec Sonček energetsko saniran
Naslednji članekDanes dogaja