Nova glasbena skupina z imenom Fossily band bo 5. decembra 2015 premierno nastopila in se predstavila občinstvu na tradicionalnem Zimskem jamatlonu v Hrastniku. Obeta se nostalgično popoldne, ki bo navdušilo zabave in dobre glasbe željne obiskovalce. Skupina pripravlja dodelani glasbeni nastop.
Skupino Fossily Band sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki jih združuje ljubezen do glasbe, novi izzivi in dolgoletno prijateljstvo. Preigravajo skladbe legendarnih Novih fosilov, ki je v svoji karieri prodala več kot 20 milijonov plošč, v svojih 43. letih obstoja pa izdala več kot 20 albumov. Nikakor ne želijo biti njihovi posnemovalci, kajti oni so edinstveni! To je glasba, ki jo preprosto moraš imeti rad in se je nikoli ne naveličaš. Skupina Novi fosili je imela v svojih najboljših časih preko 300 koncertov na leto.

Skupino Fossily band sestavljajo: Suzana Kolšek (vokal), Aleš Bombek (kitara, vokal), Miha Hercog (klaviature, vokal), Nejc Žepič (bas kitara, vokal, tonska tehnika), Robert Majcen (bobni), Neva M. Hafner (back vokalistka, saxofon) in Zoran Polanec (back vokalist, ritem kitara).

ZT

Prejšnji članekZa zaščito čebel
Naslednji članekVojnik padel