nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Vojnik padel

KK Zagorje : KK Vojnik 79 : 56(20: 16, 18:11, 20:18, 21:11)

KD Zagorje: Krznarič 5, Perko 3, Bajda, Jere 6, Božjak 18, Mlakar 6, Kosin Martin 13, Štibernik 3, Jasenčič 20, Kosin Matija 2, Martinčič, Grešak.

KK Vojnik: Lajšček 2, Herlah 5, Pogladič 3, Leskovar, Bratuša, Pirih 5, Klančnik, Šentjurc 3, Videčnik 10, Potočnik 15, Bojanovič 9, Zorko4.

Domača ekipa je začela tekmo zelo poletno in takoj pokazala željo, da si želi zmagati. V prvi četrtini so igralci bili ves čas v vodstvu predvsem po zaslugi dobrega meta. Gostje so na to odgovorili z boj agresivno igro s tem prisilili igralce do napak, ki so jih spretno izkoristili.

V drugi četrtini je domačim igralcem uspelo pokazati, da znajo igrati obrambo saj so s čvrsto igro v obrambi in hitrimi napadi dosegli nekaj lahkih košev ter s tem višali rezultat. V zadnjih minutah pa je gostom z nekaj prodori pod koš uspelo razliko zmanjšati.

V drugem polčasu se rezultat ni bistveno spreminjal, saj domači niso pustili, da bi se jim gostje približali in so s požrtvovalno igro v obrambi kontrolirali igro. Tako je na koncu zmaga zasluženo ostala doma. Za zmago si zaslužijo pohvalo vsi igralci. Dosegli so jim s pravilnim pristopom do tekme in dobrim sodelovanjem igralcev v igri in na klopi.

PK

Isti avtor