nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Voznik zbil kolesarko

V prometni nesreči na cesti Trojane-Orehovica je voznik zbil kolesarko in odpeljal, ne da bi nudil pomoč poškodovani kolesarki. Če kdorkoli kaj ve o nesreči, naj o tem obvesti policiste.

Danes nekaj pred 10. uro  se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je voznik pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala, njeno življenje je ogroženo. Neznani voznik osebnega vozila je, ne da bi nudil pomoč poškodovanki, odpeljal naprej v smeri Zagorja ob Savi.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko (01) 583 88 20, oziroma obvestijo najbližjo policijsko postajo. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na podani številki ali se osebno zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56 v Ljubljani.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor