sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Vozilo je gorelo

Zasavski policisti so imeli konec tedna kar nekaj dela. Posredovali so zaradi petih manjših prometnih nesreč, obravnavali požar na vozilu, težave jim je delalo tudi kamenje na glavni cesti.

PP Hrastnik

V petek so obravnavali prometno nesrečo na območju Trbovelj. Neznani voznik je trčil v zadnji del parkiranega avtomobila in s kraja odpeljal.

PP Trbovlje

V petek so obravnavali požar na vozilu na relaciji Gabersko-Podmeja. Iz neugotovljenega razloga je med vožnjo prišlo do vžiga in požara na vozilu. Nastala je materialna škoda v višini dva tisoč evrov.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja fasade objekta. Opravili so ogled kraja in podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto so bili obveščeni o kamenju na zasavki, policisti so ga odstranili z vozišča.
Na cesti Zagorje-Šentlambert so obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda na cesti.

V nedeljo so policiste obvestili o puščanju vode iz zgornjega nadstropja v stanovanjskem bloku v Hrastniku.

PP Litija

V petek zjutraj so obravnavali prometno nesrečo na relaciji Šmartno pri Litiji-Bogenšperk. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek in se lažje poškodoval. Lažje se je poškodovala tudi sopotnica v vozilu.

Policiste so obvestili o nesreči, v kateri je voznik tovornega vozila zdrsnil z vozišča zaradi neupoštevanja prometne signalizacije.

V popoldanskem času so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja osebnega vozila. Nastala je materialna škoda v višini tisoč evrov.

V soboto popoldan je voznik osebnega vozila prijavil, da je na relaciji Zagorje ob Savi-Litija povozil kamen in pri tem poškodoval svoje vozilo.

V nedeljo zvečer so policiste obvestili o prometni nesreči v naselju Kandrše. Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez desni rob vozišča, nato pa z desnim delom vozila trčil v drevo na brežini in z vozilom obstal v obcestnem jarku.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor