petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Vila Barbara vabi

Na voljo so še štiri oskrbovana stanovanja v objektu Vila Barbara v Trbovljah. Oskrbovana stanovanja so namenjena tudi starejšim, ki sami ne morejo več v celoti skrbeti zase, ob tem pa lahko ob pomoči strokovnega osebja še vedno živijo razmeroma samostojno. Stanovanja in okolica so v celoti prilagojena potrebam bivanja starejših, tudi osebam na invalidskih vozičkih.

Vila Barbara je sodoben objekt, posebej prilagojen potrebam starejših. Oskrbovana stanovanja omogočajo udobno in samostojno bivanje, ob tem pa nudijo vso potrebno pomoč in podporo. Stanovanja so namenjena vsem, ki želijo ohraniti čim večjo avtonomijo na jesen življenja.

Prednosti oskrbovanih stanovanj:

  1. Prilagojena okolica: Stanovanja in okolica so v celoti prilagojena potrebam starejših, vključno z osebami na invalidskih vozičkih. Vse je zasnovano tako, da omogoča čim večjo samostojnost in udobje.
  2. Strokovna pomoč: V oskrbovanih stanovanjih je zagotovljena strokovna pomoč. Po potrebi lahko dodatno naročite storitve glede na vaše specifične potrebe in želje.
  3. Varnost in zasebnost: Stanovanja ustrezajo potrebam po zasebnosti in ohranjanju avtonomije, kakršno ste imeli doma, hkrati pa vam nudijo varnost, ki je v jeseni življenja še posebej pomembna.
  4. Socialna podpora: Bivanje v Vili Barbara omogoča tudi prijetno druženje z drugimi stanovalci, kar pripomore k boljšemu počutju in kakovosti življenja.

Vaš novi dom vas pričakuje v Vili Barbara – naredite korak k bolj kakovostnemu življenju še danes!

Za več informacij obiščite spletno stran Spekter. Vse informacije lahko prosilci dobijo osebno na sedežu družbe Spekter ter na telefonski številki: 03/ 56 21 020.

PR objava


 

Isti avtor