četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

V Zagorju so ukradli gradbene cevi

Za zasavskimi policisti je dogajanja poln teden. Obravnavali so pet prometnih nesreč in dva primera kršitev javnega reda in miru. Poleg tega so posredovali tudi zaradi pretepa dveh občanov v Trbovljah. Ukvarjali so se z drogo, zlorabo plačilne kartice, lahke telesne poškodbe, voznico brez veljavnega vozniškega dovoljenja, poškodovanim lahko na vozilu , nasilja v družini, izgubljeno denarnico, ponarejenim denarjem in zlorabo informacijskega sistema. V Trbovljah so ukradli e-skiro, v Zagorju gradbene cevi, poskusili so vlomiti v trgovino v Trbovljah.


PP Hrastnik

V ponedeljek zjutraj so policisti obravnavali kaznivo dejanje zlorabe plačilne kartice.

V torek so obravnavali kaznivi dejanji povzročitve lahke telesne poškodbe.

V sredo so policisti ustavili voznico, ki ni imela veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so ji zasegli vozilo, sledi prekrškovni postopek.


PP Trbovlje

V ponedeljek so v Trbovljah občanu zasegli zavitek, v katerem je imel neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo izvedli prekrškovni postopek.

V torek v popoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer sta se sprla in stepla dva moška.

Neznanec je v času od 9. do 11. junija iz hodnika večstanovanjske zgradbe v Trbovljah odtujil električni skiro in s tem lastnika oškodoval za 350 evrov.

Občanu so zasegli zavitek v katerem je imel neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi ga čaka prekrškovni postopek.

V nočnem času je neznanec poskusil vlomiti v  trgovino v Trbovljah.

V četrtek v nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah z neznanim predmetom poškodoval lak na parkiranem vozilu ter s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.


Na PP Trbovlje še vedno hranijo mobilni telefon znamke Huawei, črne barve, ki je bil najden 22. maja 2024 v popoldanskem času na območju Trbovelj. Lastnika pozivajo, da se zglasi na PP Trbovlje in prevzame najden predmet.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine gradbene cevi na območju Podkuma, podjetje je oškodovano za okoli 400 evrov.

Obravnavali so sum kaznivega dejanja nasilja v družini na območju Kisovca.

V sredo so obravnavali prijavo izgube moške denarnice med Zagorjem in Trbovljami in najden denar na bankomatu v Kisovcu.

V četrtek so obravnavali sum kaznivega dejanja ponarejanja denarja. Oškodovanec je prejel za plačilo dva bankovca v vrednosti 50 evrov, ki sta ponarejena.

Obravnavali so prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila in kolesarja. Povzročitelja čaka prekrškovni postopek.

Obravnavali so zlorabo informacijskega sistema oškodovanega podjetja v Zagorju ob Savi.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju ob Savi. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.


PP Litija

V ponedeljek so obravnavali prijavo suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, ki je bila storjeno v naselju Lukovec.

V torek so obravnavali kršitev javnega reda in miru v naselju Šmartno pri Litiji, zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo v naselju Zgornji Hotič, kjer sta trčila voznica ter voznik osebnih avtomobilov. Nastala je majhna materialna škoda, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Obravnavali so prometno nesrečo v naselju Litija, kjer sta trčili voznici osebnega avtomobila in je nastala majhna materialna škoda, policisti pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

V četrtek je voznik na relaciji Litija-Gabrovka z vozilom trčil v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor