Občinski štab CZ Občine Hrastnik obvešča, da je prejel uradno informacijo, da sta v Občini Hrastnik dva nova potrjena primera okužbe z novim koronavirusom. Število trenutno obolelih je torej pet.

Brise so odvzeli tudi varovancem Doma starejših Hrastnik in zaposlenim v Zdravstvenem domu Hrastnik. Vsi so bili negativni.

“Ob tem ponovno pozivamo vse občanke in občane, da ostanete doma, se držite navodil in se odpravite le po večjih nakupih, ki zadostujejo za več dni”, so zapisali na občini.

V Zdravstvenem domu Hrastnik od včeraj poteka triaža bolnikov v kontejnerju, ki je posebej za to postavljen pred glavnim vhodom v zdravstveni dom. Skupna pediatrična vstopna točka s sumom na COVID-19 je v Zagorju ob Savi za občane in občanke občin Hrastnik in Zagorje ob Savi.

“Za dodatne informacije se lahko obrnete na Info center Občine Hrastnik. Dosegljivi smo na številki 03 56 54 360 vsak dan med 8.00 in 20.00 ter na e-naslovu povezani@hrastnik.si. Za okužene in nujne primere je vzpostavljena 24-urna dežurna številka 03 56 54 363″, so še dodali na hrastniški občini.

Savus

Foto: arhiv Savus

Prejšnji članekVic dneva
Naslednji članekČasopisa ni