petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

V derbiju Barbari zmazali Oskarje

Šoht : Šajspoh 29 : 44

Šoht: Lapornik14, Virant 8, Golob 7

Šajspoh: Smiljič 11, Fantinato 9, Čop 8, Perak 6, Korošec 5, Pristovnik 3, Požin 2

V prvi tekmi večera smo spremljali boj med Rangersi inŠothtom, slednji so začeli zelo slabo saj niso vknjižili v prvi četrtini nobene točke. V drugi četrtini so se nekako zbrali in tudi malce približali, ampak izkušnje so bile na strani Šajspoha saj so z pametno igro tekmo varno pripeljali do konca.

Oskar Trbovlje : Barbari 36 : 58

Oskar Trbovlje: Tominšek 9, Grešak 7, Hutar 6, Perko 5, Radak 4, Vozel 3, Hribšek 2

Barbari: Tušek 17, Berčon 11,Kumberger 9, Golotič 7, Deželak 7, Otopal 6

V najbolj pričakovani tekmi večera so na prizorišče stopili aktualni prvaki in prvaki iz prve sezone. Pričakovano se je tekma začela z hitrim tempom, ki so ga narekovali Trboveljčani in hitro povedli s 7:1. Ampak kmalu so stvari v svoje roke prevzeli Barbari, na krilih Tuška so naredili delni izid 16 : 0 in zaključili prvo četrtino z visokim vodstvom 10 točk. V drugi in tretji četrtin smo gledali pametno igro Barbarov in katastrofalen met prvakov, ki so streljali z praznimi naboji. V zadnji četrtini so Trboveljčani poskušali s presingom ampak niso uspeli dohiteti Barbarov, ki so tekmo pametno pripeljali do konca.

Knapi : Tiferji Laško 39 : 44

Knapi: Žlak 13, Medvešek 11, Vidas 8, Muminovič 3, Dujakovič 4

Tiferji Laško: Bajramlič 19, Teržan 9, Požun 6, Pipan 5, Kolšek 5

Tudi zadnja tekma večera je bila zelo zanimiva za gledalce. Ekipi sta tekmo odigrali zelo čvrsto in z dobro obrambo, kar dokazuje tudi zelo nizek rezultat. Prve tri četrtine so bile povsem izenačene, ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, vendar nobena od ekip ni vodila za več kot 5 točk. Na koncu so imeli malo več sreče Laščani, ki so se v končnici bolj zbrali in zmagali s petimi točkami prednosti.

KRLZ se za teden dni poslavlja, tekme se bodo odvijale ponovno 9. novembra, ko bodo lahko gledalci v dvorani OŠ Trbovlje spremljali tekme med Črički in Barbari, Litusi in Veterani Zlatorog ter Berkmudskimi Čuki in Tiferji iz Laškega.

MC

Isti avtor