V Zasavju so včeraj gasilci reševali ukleščenega voznika iz vozila, pomagali izvleči avto za prevoz bolnikov na cesto in preprečili, da bi voda iz pokvarjenega hidranta še naprej iztekala.

Ukleščen voznik

V petek, 1. julija , ob 19.45 je v Selu pri Zagorju, občina Zagorje ob Savi, osebno vozilo zapeljalo s ceste. V vozilu je ostal ukleščen voznik. Gasilci PGD Trbovlje – mesto in Zagorje – mesto so zavarovali kraj  nesreče, odklopili akumulator na vozilu, s tehničnim posegom rešili voznika, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine in pomagali Policiji pri usmerjanju prometa.

Zdrsnil s ceste

Ob 21.43 je v naselju Čemšenik v občini Zagorje ob Savi s ceste zdrsnilo vozilo za prevoz pacientov. Gasilci PGD Čemšenik, Zagorje – mesto in Trbovlje – mesto so zavarovali kraj dogodka, iznesli pacienta in ga prenesli do doma ter izvlekli vozilo nazaj na cesto.

Iztekala voda

Ob 23.12 je na Vodenski cesti v Trbovljah iztekala voda iz poškodovanega hidranta. Gasilci PGD Trbovlje – mesto so preprečili nadaljnje iztekanje, zaprli glavni ventil in zavarovali kraj dogodka.

Savus

Fotografija je simbolična.


 

Prejšnji članekVarne točke v Trbovljah
Naslednji članekVladimir Pušnik