četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Trojanski predor zaprt

Tudi vozniki, ki so iz smeri Ljubljana potovali v Zasavje po avtocesti, so imeli danes precej težav, saj je bila zaradi nesreče v trojanskem predoru avtocesta zaprta. V okolici Hrastnika je tat ukradel agregat, v zadnjihdveh dneh pa so imeli nekaj dela tudi gasilci.

V četrtek, 3. decembra, je okoli 9.30 ure na štajerski avtocesti v predoru Trojane v smeri Maribora prišlo do treh prometnih nesreč. V prvi nesreči so bili v naletnem trčenju v predoru udeleženi dve tovorni vozili in eno osebno vozilo. V drugi nesreči je bilo v naletnem trčenju v predoru udeleženih pet tovornih vozil, lažje poškodovan je bil zgolj voznik enega izmed tovornih vozil. V tretji nesreči pred predorom so bila v naletnem trčenju udeležena še štiri tovorna vozila. Avtocesta v smeri Maribora je bila dolgo časa zaprta, promet je bil preusmerjen na vzporedno cesto na izvozu Blagovica. Na tem odseku cest prihaja do zastojev.

V okolici Hrastnika je v sredo, 2. decembra, zaenkrat neznani storilec vlomil v počitniško hišo, od koder je ukradel agregat, plinsko jeklenko in dva pretvornika električne energije. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V torek, 1. decembra, ob 14.11 so na Kešetovem v Trbovljah v bloku zaznali neprijeten vonj. Gasilci PGD Trbovlje – mesto so z detektorjem plinov opravili meritve nevarnih plinov, ki pa niso pokazale povišanih koncentracij.

V sredo, 2. decembra, so gasilci PGD Trbovlje mesto ob 18.08 uri s tehničnim posegom rešili osebo iz okvarjenega dvigala v stolpnici na Trgu revolucije v Trbovljah.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor