V preteklih 24 urah sta se v Trbovljah zgodili dve prometni nesreči, katerih povzročitelja sta pobegnila s prizorišča.

PP Trbovlje

Dopoldan so policisti pri kontroli prometa ustavili 28-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ponoči je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnico oziroma policijo.

Policisti so prejeli prijavo 45-letnega občana, da se je preko spleta dogovarjal o nakupu čolna in lastniku nakazal 500 evrov, vendar mu lastnik ni dostavil čolna niti mu vrnil denarja.

Ponoči so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in 40-letniku izrekli opozorilo.

PP Zagorje ob Savi

Dopoldan so policiste obvestili o oviri regionalne ceste na Trojanskem klancu. Na cesti sta bili dve betonski plošči, ki ju je upravljavec ceste nato odstranil.

Policisti so prejeli prijavo suma kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov. Ugotovitve bodo posredovali okrožnemu državnemu tožilstvu.

Popoldan so policiste obvestili o prometni nesreč s pobegom na parkirišču trgovine Tuš.

Popoldan so občanu zasegli neznano snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Ponoči so intervenirali v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj poslušal preglasno glasbo in s tem motil sosede. Kršitelju, ki je nato glasbo ugasnil, so izdali plačilni nalog.

Danes zjutraj je na policijsko postajo občanka prinesla najden telefon znamke Samsung, ki ga je našla na športnem igrišču Čolnišče. Lastnik lahko z dokazilom o lastništvu mobilni telefon prevzame na Policijski postaji Zagorje ob Savi.

 

Savus

Fotografija je simbolična.

Prejšnji članekPožrtvovalna Toni Fakin in Klavdija Mlakar
Naslednji članekNovo reševalno vozilo