Zasavski policisti so imeli pretekli vikend precej dela zaradi snega, ki je povzročil nevšečnosti predvsem v prometu. Obravnavali so kar deset manjših prometnih nesreč. Trojanski klanec je za promet zaprl voznik vlečnega vozila s priklopnikom, ki je kljub prepovedi rinil v hrib in zdrsnil. Sneg je podiral drevje na cestišča, drevo je padlo tudi na hišo in avto, na drug avto je padel elektro kabel. Policisti so posredoval še zaradi glasne glasbe, kraje avtomobilske tablice in požara.


PP Hrastnik

V petek so policisti posredovali zaradi nevsakdanje nesreče. Na vozilo je med vožnjo padlo drevo. V vozilu ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za nekaj tisoč evrov škode.

Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je povzročitelj trčil v parkirano vozilo. Ker so vsi udeleženci izpolnjevali pogoje za udeležbo v prometu, so policisti odstopili od ogleda.

V soboto so policisti v dopoldanskih urah obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru, povzročitelj je odpeljal, ne da bi poškodovancu nudil svoje podatke.

V popoldanskem času so policiste obvestili o požaru. Po vrnitvi električne energije po sneženju je prišlo do kratkega stika na grelniku za toplo vodo.

V nedeljo zjutraj so obravnavali prometni nesreči, do katerih je prišlo zaradi kršenja določil srečanja.


PP Trbovlje

V petek v dopoldanskem času se je na območju Trbovelj zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne vzvratne vožnje voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v peško, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala.

V popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v prometni znak.

V soboto v nočnem času so zaradi glasne glasbe posredovali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah iz osebnega avtomobila ukradel registrsko tablico št. LJ 17-ZJP.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v trojanskem klancu, ki se je zgodila zaradi neustrezne varnostne razdalje povzročitelja prometne nesreče.

Vlečno vozilo s priklopnikom se kljub postavljeni prometni signalizaciji v zimskih razmerah ni izločilo iz prometa. Voznik je z vozilom obstal na trojanskem klancu (zdrs) in zaprl promet v obeh smereh. Zaradi reševanja obstalega tovornega vozila s priklopnikom je bil trojanski klanec zaprt za ves promet do odstranitve ovire. V tem času je na trojanskem klancu na cesto padlo tudi več dreves ter vejevja. Promet so urejali policisti.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju. Udeležencema v prometni nesreči so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in samoudeležbo v Praprečah. Policisti so udeležencu izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Zaradi vremenskih razmer in posledično zaradi varnosti prometa je bilo opravljenih več intervencij v zvezi s padlimi drevesi na ceste in na stanovanjsko hišo. Prav tako je na parkirano vozilo zaradi snežnih razmer padel elektro kabel.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju. Policisti so udeležencema v prometni nesreči izdali obvestilo o odstopu od ogleda.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekIzlačani odlični v Italiji