sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Tina Baloh ponovno zmagala

Od 27. do 29. maja je v bližini Milana potekalo veliko kickboxing tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi člani Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje. Nastopili so: Tina Baloh, Lara Indof, Tija Bantan, Alex Vozelj, Urban Indof, Miha Koban in Blaž Bračič. Kot sodnik je bil na tekmovanje povabljen Tomaž Baloh.

Tina Baloh je ponovno zmagala v obeh individualnih kategorijah članic. Z zmagama si je zagotovila nastop na tekmovanju grandchampion, kjer so imele pravico nastopa le zmagovalke individualnih kategorij. Konkurenca je bila izjemna, vendar je Tina ponovno zmagala in dokazala, da je trenutno najboljša tekmovalka na svetu. Z zmago v grandchampionu si je zagotovila nastop v borbi večera The One. Njena nasprotnica je bila zmagovalka kategorije Open, kjer so imele možnost nastopa vsa dekleta, neglede na težo in rezultate v posamičnih kategorijah. Borba je potekala na večerni gala prireditvi, kjer je Tina zopet pokazala, da je najboljša in suvereno zmagala.

Naši ostali tekmovalci so pokazali obilico borbenosti na stopničke pa se jim žal ni uspelo uvrstiti. Kljub temu so pridobili veliko novih izkušenj, ki jim bodo v nadaljevanju kariere prišle še kako prav. Po koncu tekmovanja so se vsi strinjali, da ima Tina v teh mladih športnikih najboljše navijače, ki ji pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev.

Primož Bračič

Foto: Pon Do Kwan Zagorje


 

Isti avtor