V soboto, 15. januarja so v Kisovcu na skakalnici HS 55 pripravili tekmo za pokal Argeta za kadetinje in kadete do 14 in do 15 let. Tekma je potekala v skokih posamezno, ter za nordijsko kombinacijo. Tek so tekmovalci opravili na Rogli!

Tekma v Kisovcu

Na tekmi so seveda sodelovali tudi kisovške orlice in orli. Med kadetinjami do 15 let je Maša Šutar osvojila deveto mesto. Med kadeti do 14 leti je bil četrti Lovro Percl Seručnik, 13. Lovrenc Pirnovar in 32. Anže Bantan.

Prvič se je v nordijski kombinaciji pomeril kisovški skakalec Lovro Percl Seručnik in med kadeti do 14 let zasedel odlično 5 mesto.

Tekmovalce je vodil trener Zvone Pograjc. V klubu pa so se po tekmovanju v Kisovcu še posebej zahvalili vsem staršem, ki so s svojo požtrvovalnostjo še enkrat dokazali, da je v slogi moč in pripravili odlično skakalnico ter zimsko kuliso, ki so jo pohvalili prav vsi gostujoči trenerji in tekmovalci.

V Oberhovu Lara in Katarina

V soboto so v nemškem Oberhofu na skakalnici HS 100 pripravili tekmi Alpskega pokala za mladince, kjer sta slovenske barve branili tudi dve članici kisovškega skakalnega kluba. Lara Logar je dosegla 8. in 9. mesto, Katarina Pirnovar pa 9. in 16. mesto.

TL

Foto: arhiv SK Kisovec