sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Spremembe v DPM Trbovlje

Letošnji dan za spremembe bodo v Društvu prijateljev mladine Trbovlje izkoristili za veliko spremembo. Potrebujemo vašo pomoč!

Dan za spremembe je tudi dan, ko po vsej Sloveniji potekajo prostovoljske akcije. Letošnje leto bo potekal pod geslo Najbolj zlata je prostovoljska lopata.

»Vsako leto se na DPM Trbovlje trudimo, da izpeljemo sprevod pustnih mask, sprevod dedka Mraza, veseli december, otroške parlamente, teden otroka, teden družin, humanitarni program, počitniška varstva, letovanja in še bi lahko naštevali … Tokrat pa smo se ob Dnevu za spremembe odločili, da storimo nekaj za naše animatorje,« so zapisali v sporočilu za javnost v DPM Trbovlje.

Na letošnji Dan za spremembe, ki bo 6. aprila, v sklopu akcije Očistimo Trbovlje, načrtujejo ureditev prostora za animatorje počitniških aktivnosti, ki so mu nadeli ime ”plc pod soncem”. Prostor, ki bo samo njihov, kjer bodo lahko snovali nove program, se družili in predvsem dobro počutili.

»Za uresničitev tega cilja potrebujemo vašo pomoč! Veseli in hvaležni bi bili za donacije barv za pleskanje, cerade iz nepremočljivega materiala, peska, sadik rož ter omaro, v kateri bi lahko shranjevali športne rekvizite tudi zunaj. V kolikor ima kdo doma kaj odveč, pozna koga, ki karkoli od naštetega ne potrebuje več, z veseljem prevzamemo, pravijo na DPM Trbovlje. In dodajajo: »Vedno pa bomo veseli dodatnih parov rok ali kakršnekoli druge pomoči pri urejanju prostora. Vsaka pomoč je dobrodošla in zelo cenjena! Skupnostne akcije so vedno najboljše akcije!«

Savus

Foto: DMP Trbovlje


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor