torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Skupina Malgaj na Puncah v jami

Skupina Malgaj je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji z 90 zaposlenimi, ki ponujajo popolno, celovito in kvalitetno storitev. Od prodaje, vzdrževanja, servisiranja, do zavarovanj in registracij vozil. Vse na enem mestu. Velika izbira novih in bogata izbira rabljenih vozil prepričata v moč in kvaliteto. Skupina Malgaj združuje tri podjetja: Avtohišo Malgaj d.o.o. , Malgaj d.o.o. ter Malgaj Leasing d.o.o.. Skupina Malgaj je pokrovitelj prireditve Punce v jami, na prireditvi bo predstavila dve vozili izjemnih kvalitet.

Podjetje Malgaj d.o.o danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda ter servis za vozila Audi. Predhodnik podjetja Malgaj d.o.o., obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi podelila status pooblaščenega servisa za vozila Audi. To je bilo že davnega leta 1968.

Avtohiša Malgaj d.o.o. je od svoje ustanovitve leta 1989, ko ji je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault izkazal svoje zaupanje Renault, doživela uspešen razvoj, ki se odraža v dobri prepoznavnosti podjetja na celotnem področju Slovenije. Uspešno sodelovanje z Renaultom je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk Nissan in Dacia.

Skupina Malgaj na dveh lokacijah v Sloveniji letno proda 3600 novih in rabljenih avtomobilov in opravi preko 36.000 servisnih storitev.

Dejavnost v Trbovljah

V Gabrskem, v Trbovljah tako v Avtohiši Malgaj d.o.o. skrbimo za prodajo in servisiranje vozil Renault in Dacia ter v podjetju Malgaj d.o.o. za prodajo in servisiranje vozil Audi, Volkswagen in Škoda. Ob tem pa v največjem centru rabljenih vozil v Zasavju stalno zagotavljamo več kot 100 kvalitetno pripravljenih rabljenih vozil. Poskrbimo pa tudi za različne oblike financiranja in zavarovanja.

V najsodobnejši kleparsko ličarski delavnici, izvajamo tudi najtežja popravila poškodovanih vozil. Z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji, imamo sklenjene pogodbe, zato lahko poskrbimo, da se tako cenitev škode, kot urejanje dokumentacije uredi na enem mestu – pri nas. Za mobilnost v času servisa ali popravila, pa poskrbimo z več kot 30 brezhibnimi nadomestnimi vozili.

V elektromobilnost smo vstopili med prvimi in naša široka paleta električnih vozil ponuja rešitve za različne namene in potrebe. Pred našimi prodajnimi saloni zagotavljamo že 4 priključna mesta za električna vozila.

Novi Renault Austral E-tech full hybrid 200 KM / 147 KW je na voljo tudi kot mild hybrid.

Nova hibridna vizija športnega terenca Novi Renault Austral E-Tech full hybrid spreminja pravila igre: do 80 % mestne vožnje na električni pogon, različica esprit Alpine, sistem štirikolesnega upravljanja 4Control advanced, zaslon openR površine 774 cm2, head-up zaslon površine 210 cm2 in vgrajene storitve Google. Doživite čare inovativnega in zapomnljivega vozila Renault Austral E-Tech full hybrid. Odvisno od stopnje napolnjenosti baterije in sloga vožnje/notranji podatki družbe Renault/2022. Odvisno od različice ali vrste motorja. Glede na standard VDA. 2 motor E-Tech full hybrid z močjo 200 KM/147 Kw, 27 naprednih sistemov za pomoč pri vožnji zaslon openR in head-up zaslon skupne površine 984 cm2 tehnologija štirikolesnega upravljanja 4Control 575 dm3 prostornine prtljažnika ekskluzivna različica esprit Alpine, prvič v Renaultovi ponudbi.

  1. Buzz je pripravljen, da na novo definira prihodnost mobilnosti.

Tukaj prihaja nova generacija mobilnosti: inovativni ID. Buzz. To je prvi popolnoma električni minibus, ki so ga zasnovali pri znamki Volkswagen: vsestranski, popolnoma povezan in s povsem novo zasnovo. Električni minibus za družine, prijatelje in vsakodnevne izzive – tudi na ozkih ulicah velemesta. Tukaj in zdaj odkrijte vizionarski dizajn ID. Buzza, ki kompaktne mere združuje s prostornostjo in inovativnimi tehnologijami. Doživite novo opredeljen občutek prostornosti z notranjostjo, ki je deloma izdelana iz recikliranih materialov. Naj vas navdušijo obsežne možnosti povezljivosti in digitalne funkcije, kot je pametni koncept osvetlitve ID. Light. Naj vas prepriča sodobna e-mobilnost v novem ID. Buzzu.

PR objava


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor