Želite preživeti dober večer z Marjetko, Petrom, Sašem, Matevžem, Gašperjem, Simonom, Ano, Karmen, Tatjano, Markom, uživati v nastopu enega najboljših pevskih zborov v Zasavju (GESŠ Trbovlje) in plesu odličnih plesalk kluba Kattan? Potem ne zamudite prireditve Zasavc leta 2016 v Delavskem domu Trbovlje danes, v sredo, 15. marca. Prične se ob 19. uri. S svojimi nastopi jo bodo obogatili pevci in pevke Mešanega mladinskega pevskega zbora GESŠ Trbovlje pod vodstvom Blaža Rojka ter plesalke Plesnega kluba Kattan.
Še vedno je na voljo nekaj brezplačnih vstopnic. Do 14. ure jih lahko rezervirate s telefonskim klicem na 070 788 510, pred prireditvijo jih boste dvignili pred vhodom v dvorano. Nekaj vstopnic pa bo prav gotovo na voljo tudi za tiste, ki bodo prišli direktno na prireditev.

Preživite prijeten večer v družbi z odličnimi Zasavkami in Zasavci. Prav gotovo boste slišali marsikaj zanimivega, spoznali pet imenitnih ljudi, ki premikajo meje, nosijo Zasavje v srcu in ga trosijo po svetu. In se imeli “fajn”. Po prireditvi bo priložnost za pogovor z znanci in prijetno kramljanje z ljudmi, ki cenijo zasavsko odličnost.

ZT

Prejšnji članekV Zasavju mirno
Naslednji članek13 milijonov za sanacijo, šest za Spekter?