ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Prigode navihane gospodinje (7. del): Tujec

Prebujam se po nenasitni noči in preplavljajo me čudni občutki. Misli mi kot puščica švigajo sem ter tja, ko na sebi začutim težo moških rok. Moja prva misel je, kje sem, kdo je ta moški, ki leži poleg mene? Oči se mi zbistrijo in zasanjano opazujem njegov spokojen obraz.

Vse je tako lepo in mirno. Toliko let poprej sem se prebujala le ob svojem možu. Še bolj se stisnem k njemu, tako da začuti moje telo in se prebudi. Njegove misli niso zmedene. Najine dopoldanske urice potekajo podobno, kot bi že nekaj let živela skupaj. No, vendarle ne ravno čisto tako.

Njegova kuhinja je potrebna ženske roke, zato se vržem v čiščenje. Po čiščenju začnem s kuhanjem in za hrbtom se mi kar naenkrat prikrade Hugolin, me močno objame, ter mi začne poljubljati vrat. Uau, kako prijetni občutki. To sem si vedno želela, saj me je spominjalo na prizor iz kakšnega filma. Obrne me k sebi, objame in že se poljubljava. Najini poljubi so nežni, vendar postajajo vedno bolj strastni. Ob prepletanju najinih teles že čutim njegovo moško trdnost.

Njegova izboklina drsi in se drgne ob moje telo. V trenutku norega poželenja in hrepenenja po združitvi me spretno položi na mizo. Še dobro, da je prazna, drugače bi v navalu strasti vse pristalo na tleh. Iz mojega telesa že letijo kosi oblačil. Poljublja me in videti je neznansko seksi. Čutim njegovo polno, čvrsto telo ob sebi. Kuhinja je nabita z energijo. Tudi jaz ga želim čimprej osvoboditi njegovih oblačil. Madonca sem spretna. Položaj spet zavzame on. Ne moti me. Poljublja me po vsem telesu. Najino poželenje je že tik pred vrhuncem. Ne moreva se več upreti želji po združitvi. Prodre vame in zajame me božanskost. Če primerjam nočno ljubljenje, to vsekakor ni bilo več ljubljenje, ampak nori seks, nabit z živalskim poželenjem.

Iz trenutka ekstaze naju prebudi močan smrad po zažganem, saj sva pozabila, da se kuha najino kosilo. To naju ne moti, saj sva se že najedla drug drugega.

Sanja Svetlina

Fotografije so simbolične.

 

Prigode navihane gospodinje izhajajo vsako nedeljo. Berete jih lahko na povezavi.

Previous article
Next article

Isti avtor