Policija išče človeka, ki si je prilastil izgubljeno denarnico. Zadnjih 24 ur so se policisti v Zasavju ukvarjali tudi z drugimi zadevami.

Policisti PP Trbovlje obravnavajo kaznivo dejanje zatajitve. Včeraj je nekaj po 18. uri občan izgubil denarnico v eni izmed trgovin v Trbovljah, potem pa jo je odnesel neznanec. Kaznivega dejanja je osumljen moški, star od 50 do 60 let, z očali, oblečen v pulover temno modre barve s svetlo modrimi črtami in sive hlače.

»Vse, ki bi kaj vedeli o kaznivem dejanju ali osumljencu na fotografiji, prosimo, da to javijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na Policijsko postajo Trbovlje na tel. št. 03 56 53-150, interventno številko 113 ali anonimno na 080 1200,« pravijo na PP Trbovlje.

Dodano ob 14. uri: S PU Ljubljana so sporočili, da so storilca našli.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je voznik trčil v parkirano vozilo in kraj zapustil, ne da bi nudil svoje podatke.

Hrastniški policisti so 19. decembra na podlagi odredbe sodišča opravili preiskavo stanovanja v Hrastniku. Pri tem so policisti pri osumljenem 34-letnem slovenskemu državljanu našli neznano posušeno rastlino, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Prav tako so odkrili manjši prostor, prirejen za vzgajanje konoplje. Policisti so snovi in se pripomočke za vzgajanje prepovedane droge zasegli.

Policiste so obvestili o podrtem drogu telekomunikacijskega voda. O tem so obvestili pristojne službe Telekoma.

Policiste so obvestili o prometni nesreči z materialno škodo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega premika voznika. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Prejeli so še obvestilo o nezanesljivi vožnji voznika osebnega avtomobila. Voznika so ustavili in opravili kontrolo, kršitev niso ugotovili.

V Zagorju ob Savi pa so policisti intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru.

Savus