PP Zagorje

Zagorski policisti so obravnavali prijavo občanke o izgubi registrske tablice GO J8-182 na relaciji Zagorje-Moravče.

Našli so izgubljenega psa, ki se je potikal v okolici trgovskega centra. Predali so ga Kinološkemu društvu Zagorje, ki je zanj poskrbel. Lastnika izgubljene živali pozivajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi oz. na Kinološkemu društvu Zagorje.

Voznik osebnega vozila je zbil divjad. Prometne nesreče z materialno škodo policisti zaradi oddaljenosti dogodka niso obravnavali.

Občan je policiste obvestil, da na relaciji Trojane-Izlake po vozišču hodi pešec. Patrulja policistov je pregledala relacijo, a pešca niso našli.

Obravnavali so prometno nesrečo s pobegom na Izlakah. Ugotovili so, da je neznani voznik kršil določila Zakona o varnosti cestnega prometa, oškodovanec pa je v izogib trčenju z neznanim voznikom trčil v smreko ob vozišču.

PP Trbovlje

Zvečer so trboveljski policisti obravnavali nasilje v družini. Osumljenega 22-letnega Trboveljčana so, ker je bil za enako kaznivo dejanje pravnomočno obsojen na pogojno obsodbo in so ga oktobra lani izpustili iz pripora, pridržali in ga bodo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku OS Ljubljana.

Savus