Počitniško dogajanje je v teh dneh na vrhuncu. V vseh treh občinah pripravljajo za otroke in mladino vrsto dejavnosti.

Kako bodo otroci preživeli naslednji teden s prostovoljci DPM Trbovlje na Poletnih kratkočasnicah? V naslednjem tednu nadaljujejo verižni eksperiment, modelirali bodo živali iz balonov, veliko bo kreativnega ustvarjanja, se preizkusili v spretnosti in pripravili čisto svoj lutkovni teater. Vmes bodo izvedli še kakšno kuharsko delavnico, športali, predvsem pa držali pesti za super vreme, da izkoristijo kopanje. 🙂 V četrtek, 12.avgusta, pa bodo v pričakovanju otrok in prostovoljcev, ki se vračajo z letovanja v Savudriji. Jih že komaj čakajo.

V Zagorju bosta VGC Zasavje in ZLU pripravili delavnico angleščine skozi igro, MC ZoS bo na čvekavi kavi poskrbel za druženje mladih, na voljo bo kino pod zvezdami (film Glej in se čudi), DPM Zagorje bo skupaj z MC ZoS poskrbel za vrvež v parku (druženje otrok in mladosntikov), Društvo za zdravilne rastline Zasavje pa bo v vrtu tete Johance pripravilo risanje z naravnimi materiali. Na Čebinovem travniku v Kisovcu bodo na sporedu poletne dogodivščine za otroke, pred Graščino pa ustvarjalna delavnica z igrivimi magnetki.

V Hrastniku pa bodo v Mladinskem centru pripravili tečaj šivanja, pred njim bodo izdelovali mii gledališče. V športnem parku na Logu pa bodo igrali košarko.

Savus

Foto: arhiv Savus

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekPraznično v Zagorju