Hrastnik
V četrtek, 23. februarja, ob 7.50 uri so bili policisti obveščeni o spuščenih nezavarovanih psih. Policisti so lastniku psov izdali plačilni nalog.

Ob 8.00 uri so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru, v kateri je nastalo okoli 500 evrov škode. Okrog 11.10 ure pa so prejeli obvestilo o tatvini kablov iz lesene barake. Z dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 150 evrov.

Trbovlje

Na PP Trbovlje se je zglasil občan in naznanil, da mu je neznanec poškodoval lak vozila, ki je bilo parkirano na parkirišču v Trbovljah. Policisti so ugotovili, da je neznanec vozilo poškodoval med 18.00 in 20.30 uro.

Policista sta v večernem času vodila postopek ugotavljanja identitete z občanom, ki je imel v posesti dva zavitka z neznano rjavo snovjo. Snov so mu zasegli in ustrezno zavarovali vrečko.

V nočnem času sta policista kontrolirala voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,77 mg/l). Odvzela sta mu vozniško dovoljenje in ustrezno ukrepala.

Zagorje

Policisti so bili s strani občana obveščeni, da neznani mlajši moški na parkirišču pred lokalom v Zagorju ob Savi brca v vozila in hodi po vozišču. Patrulja po pregledu območja neznanca ni izsledila.

ZT

 

 

Prejšnji članekIzbor Zasavca leta 2016
Naslednji članekPustni kostumi za zamudnike