torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Pijan motorist v drevo

Zasavski policisti so pretekli vikend obravnavali štiri prometne nesreče (pijan motorist je trčil v drevo), trikrat so posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru, ustavili so alkoholiziranega voznika in obravnavali posedovanje droge. Pomagali so onemogli osebi. V Trbovljah je neznanec predrzno ukradel občanki torbico. Na Marnem je neznanec pokradel prometne znake.


PP Hrastnik

V petek so policisti obravnavali prometno nesrečo v Hrastniku, Voznica je z osebnim avtomobilom zapeljala na nasprotni pas in trčila v nasproti vozeče vozilo. V nesreči so bili lažje poškodovani vsi udeleženi vozniki in potniki. Sledi prekrškovni postopek.

V soboto so policiste obvestili, da je neznana oseba odstranila vse na novo postavljene prometne znake na Marnem. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V nedeljo zjutraj so policiste obvestili o onemogli osebi v stanovanju. Moški je padel v stanovanju, ter ni mogel vstati. Gasilci so odprli vhodna vrata, moškega pa so odpeljali na zdravljenje v SB Trbovlje.

Obravnavali so prometno nesrečo na parkirišču, neznani voznik je trčil v parkirano vozilo prijavitelja, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke.


PP Trbovlje

V petek je na Trgu revolucije v Trbovljah neznani storilec na predrzen način občanki odtujil torbico in jo oškodoval za približno 250 evrov.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru, kršitelj je na javnem kraju žalil občana. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo je v gostinskem lokalu občan žalil zaposlene in lokal zapustil še pred prihodom policistov, kršitelja čaka ustrezen prekrškovni postopek.

Okoli 17. ure se je na cesti iz Trbovelj proti Zagorju ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila in kombija. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik, ki je vozil v smeri Zagorja zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem so se lažje telesno poškodovali povzročitelj, potnik v njegovem vozilu in potnika v vozilu udeleženca. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o kršenju nočnega miru in počitka v gostinskem lokalu. Pri kontroli so ugotovili, da so se v lokalu nahajali gostje po dovoljenem času, o čemer bodo seznanili pristojni prekrškovni organ.


PP Zagorje ob Savi

V soboto nekaj pred 18. uro so policiste obvestili o prometni nesreči na cesti od Izlak proti Mlinšam, v kateri je bil udeležen motorist. Ta je v ovinku zapeljal izven cestišča in trčil v manjše drevo. Oba s sopotnico sta padla z motorja, ki je pristal v strugi potoka. Potnika sta se v nesreči lažje poškodovala. Motorist je vozil pod vplivom alkohola (1,02 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Strahovelj so občanu zasegli neznana snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

V nedeljo so v večernem času opravili policijski postopek z voznikom, ki je vozil pod vplivom alkohola. Izdali so mu plačilni nalog.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor