Kaj si želi več kot 4.200 uporabnikov v 34 slovenskih VDC, CUDV, od nas, slovenske družbe? Kaj lahko kot posameznica/posameznik naredim za to, da bo slovenska družba postala bolj vključujoča do njih? Ali pomoč sočloveku statistično značilno res vpliva na boljše psihofizično počutje tudi tistega, ki pomaga? Kako je VDC Zasavje kot javni zavod prejel glavno nacionalno nagrado za inovativnost pri Gospodarski zbornici Slovenije 2021?

O teh in drugih pomembnih vprašanjih organizira Združenje ONA VE v sodelovanju z Varstveno delovnim centrom Zasavje srečanje in pogovor. Srečanje bo v torek, 24. oktobra, ob 18. uri v VDC Zasavje v Zagorju.

»V VDC Zasavje odhajamo, ker bo ta pomemben javni zavod 6. januarja 2024 praznoval 40 let svojega vključujočega, inovativnega, povezanega, vztrajnega doseganja ciljev, za dobro človeka in narave. In tudi zato, ker ga vodi odlična direktorica dr. Špela Režun, naša Onavejka. Dogodek z ONA VE je eden od 40 v tem letu, ki bo pomagal narediti še korak naprej v gradnji dobre slovenske družbe za Vse. Družbe, v katero se ima vsak človek pravico vključevati, sodelovati in pošteno zmagovati,« je zapisala v vabilu na srečanje predsednica Združenja ONA VE Marta Kos.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekLagard s simfoniki navdušil
Naslednji članekDanes dogaja