Padalec se je zapletel v vrhove dreves, od koder ga je rešila gorska reševalna služba.

Hrastnik

V Hrastniku so policisti izdali obvestilo o prekršku vozniku, ki je s svojim vozilom zaparkiral garažo.

V Hrastniku so konec tedna policisti obravnavali tatvino alkoholne pijače. Neznani storilci so vlomili v dva objekta in iz njiju odnesli pijačo, z vsem skupaj pa povzročili za približno 1900 evrov škode.

V petek so policiste obvestili o vlomu v lovski dom. Neznani storilec sicer iz doma ni ničesar odnesel, je pa lastniku naredil za 400 evrov škode.

Ob 13. uri so policisti tujcu zasegli kolo, ki je bilo ukradeno v Laškem.

Ob 14.45 so policiste obvestili o vlomu v planinski dom, od koder je neznanec odnesel pijačo in s tem naredil za 1500 evrov škode.

Ob 16.45 so policiste obvestili o tatvini dveh motornih žag v vrednosti 800 evrov.

V soboto so policiste obvestili o prometni nesreči, v kateri je neznani voznik z osebnim vozilom trčil v parkirano vozilo in s tem lastniku naredil za 100 evrov škode ter s kraja odpeljal.

V nedeljo ponoči so policisti oglobili osebo, iz stanovanja katere se je razlegala glasna glasba.

Trbovlje

V petek so po obvestilu občanke policisti obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, do katere je prišlo na regionalni cesti v Trbovljah zaradi neustrezne varnostne razdalje.

Zvečer so policisti obravnavali prometno nesrečo na glavni cesti G2-108. Voznica osebnega avtomobila je povozila kamen in poškodovala dno vozila.

V soboto je okrog 9. ure občanka obvestila policiste, da je vlomljeno v frizerski salon v Trbovljah. Policisti so ugotovili, da je ostalo pri poskusu, saj v salon storilec ni vstopil.

Občan je zvečer policiste obvestil, da mu je neznanec poškodoval lak na vozilu, ki ga je imel parkiranega na parkirišču železniške postaje v Trbovljah, in mu ukradel okrasne pokrove koles. S tem ga je oškodoval za približno 1500 evrov.

PU Ljubljana je včeraj okrog 17. ure iz Trbovelj prejela obvestilo o precej nenavadni nesreči: padalec, ki je z Mrzlice vzletel proti Trbovljam, se je nad Čečami zapletel v vrhove dreves in obvisel približno 20 metrov od tal. Gorska reševalna služba je padalca, ki se v nesreči ni poškodoval, rešila z drevesa.

Zagorje

Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo na Podvinah. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so tudi tatvino nafte iz delovnih strojev na območju Izlak, kršitev javnega reda in miru v Zagorju, tatvino denarnice z vsebino v trgovini. Z vozišča med Litijo in Zagorjem so odstranili kamenje, obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru in kršitelja oglobili ter obravnavali vlom v vozilo na območju Litije.

Včeraj je nekaj po 12. uri na Polju v Zagorju ob Savi ob večstanovanjskem objektu gorela vsebina zabojnika za komunalne odpadke. Požar so pogasili gasilci PGD Zagorje-mesto.

Savus

Fotografija je simbolična.