V Smučidolu se je voznica zaradi vožnje po napačni strani vozišča prevrnila na streho. Med Izlakami in Kisovcem se je zgodila še ena prometna nesreča, v Trbovljah pa se je pijan pešec sprehajal kar po glavni cesti.

PP Trbovlje

V petek dopoldan je neznanec v poslovnih prostorih v Trbovljah izkoristil nepazljivost zaposlenih in iz blagajne ukradel denar.

Popoldan je neznanec v Trbovljah skozi stranska vrata vlomil v stanovanjsko hišo, od koder ni ničesar odnesel, saj so ga lastniki pregnali.

Ponoči so policisti posredovali v Trbovljah, kjer je občan, ki je bil vidno pod vplivom alkohola, motil nočni mir in počitek. Ker s kršitvijo ni prenehal, so ga policisti pridržali in mu izrekli globo.

Pred gostinskim lokalom v Trbovljah je občan ponoči kršil javni red in mir z nedostojnim vedenjem. Policisti so mu izrekli globo.

V soboto so policisti obravnavali nasilje v družini. Kršitelju so izrekli prepoved približevanja.

Občanka je na policijsko postajo prinesla mobilni telefon znamke Honor, ki ga je našla na avtobusni postaji pri občini Trbovlje. Občan pa je na postajo prinesel verižico, ki jo je 5. junija našel na Ulici 1. junija v Trbovljah. Oba predmeta lahko lastniki prevzamejo na PP Trbovlje.

V nedeljo zvečer so policisti prejeli obvestilo, da po glavni cesti hodi pešec, ki deluje vinjeno. Policisti so 64-letnika izsledili in mu zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa izrekli globo.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali poškodbo na vozilu na parkirnem prostoru in podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Na regionalni cesti Izlake-Kisovec se je zgodila prometna nesreča. Policisti so ugotovili, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal na nasprotno smerno vozišče in v jarek. Zaradi kršitve Zakona o varnosti cestnega prometa so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

Policisti so prejeli prijavo kršitve javnega reda in miru zaradi glasne glasbe v Zagorju. Kršitev niso zasledili.

Obravnavali so prometno nesrečo v kraju Smučidol, kjer se je voznica zaradi nepravilne strani in smeri vožnje z vozilom prevrnila na streho. Voznica se po podatkih policije v nesreči ni poškodovala, policisti pa so ji izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.