Izberite na Spleticna.si

Dan žena in materinski dan sta dva praznika, ko svojim najljubšim ženskam povemo, kako jih cenimo. Poklonimo se jim z izbranimi besedami in domišljenim darilom. Predlagamo nakup parfuma, ki ga lahko brez tekanja po trgovinah izberete na policah spletne parfumerije Spleticna.si.      

Mama je kraljica našega stvarstva, neskončna ljubezen in eno samo veliko srce.  Zato si vedno zasluži le najboljše. Na primer eno od najbolj priljubljenih cvetličnih dišav tega stoletja – parfumsko vodo Chloé Chloé, v kompletu z losjonom za telo.

 

Prijateljica je neprecenljivi dragulj, ki je vedno ob tebi, ko potrebuješ ramo za jokanje ali družbo za najboljši žur. Izbereš si jo sama in je tvoja sorodna duša, zato natanko veš, kaj si želi in potrebuje. Na primer darilo, ki jo bo v mislih in z vonjem popeljalo na potovanje v daljne kraje. Tak je darilni set Escada Cherry in Japan s toaletno vodo z vonjem po češnjevih cvetovih in kozmetično torbico v barvi srca.

Sestra je dragoceni biser, izvir modrosti in neusahljiv vulkan ljubezni. Z njo si delita vse dobre in slabe spomine, od prvih korakov, do pozne starosti. A ker je ljubljena sestra tudi strastna ženska, je njej namenjen darilni set Guess Seductive Red s toaletno vodo v dveh dimenzijah.

 

 

Hčerka je najljubša rožica vašega življenja. Vse je drugače, odkar ste ji prvič pogledali v oči in jo stisnili v svoj objem. Brez nje bi svet ne bil tako lep, tako rožnat. Čeprav je že zdavnaj prerasla »roza« obdobje, se ji poklonite z darilnim setom prav v tej barvi. Naš predlog je Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Rose s parfumsko vodo in losjonom za telo.

 

 


Darilni bon za zamudnike 

Ste pozabili kupiti darilo za svojo najljubšo žensko? Nič hudega! Iz zadrege vas v trenutku reši nakup e-darilnega bona (na voljo v vrednostih 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR in 100 EUR), ki ga boste takoj po plačilu prejeli na vaš elektronski naslov.

Tako vaša najdražja nikoli ne bo ostala brez darila!


PR objava


 

Prejšnji članekNogometni turnir na GESŠ
Naslednji članekNikolaj Beer: Zemlja, gorička zemlja