ponedeljek, 22 julija, 2024

Iz te kategorije

Nagradili bodo inovatorje

Zasavska gospodarska zbornica je objavila 23. Razpis za inovacije Zasavja za leto 2019. Priznanja za najboljše inovacije v Zasavju predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov zasavskih podjetij. Pravico do prijave na razpis imajo vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja Zasavja.

»Namen objavljenega razpisa je spodbujanje inovativnosti v regiji,« pojasnjujejo na Območni zbornici Zasavje. S prijavo na razpis lahko družbe, institucije in inovatorji promovirajo svoje projekte in inovativne dosežke tako na regijski kot nacionalni ravni.

Prijave na Zasavski gospodarski zbornici zbirajo do 15. aprila. Prispele prijave bo ocenila Komisija za inovacije pri GZS. Inovatorji se bodo morali pred komisijo tudi osebno predstaviti.

Izbrani inovatorji bodo na zaključni prireditvi, kjer bodo predstavili svoje inovacije, dobili zlata, srebrna in bronasta priznanja ter priznanja za prispevek na področju inovativnosti. Letošnja zaključna prireditev bo junija v Zagorju. Nacionalna podelitev nagrad inovatorjem, kamor se bodo uvrstile tudi najboljše inovacije iz Zasavja, pa bo septembra na Brdu pri Kranju.

Savus

Utrinek z lanske podelitve priznanj. Foto: arhiv ZGZ

Isti avtor