četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Mladi voditelji, združeni za demokracijo!

V Zavodu za mladino in šport Trbovlje smo v okviru tradicionalnega Open-cluba 14. februarja soorganizirali informativni dogodek za vključitev v projekt Mladi voditelji, združeni za demokracijo. To je projekt, ki v okviru projektnih dejavnosti ponuja številne možnosti za brezplačno usposabljanje in izobraževanje na področju aktivnega državljanstva, zagovorništva,  javnega nastopanja ter človekovih pravic.

V okviru projekta se lahko vključiš v spletni mentorski program za odnose z javnostmi in zagovorništvo za 140 mladih voditeljev v 7 partnerskih državah.

Cilj programa mentorstva za mlade voditelje je razvoj mladinskih posvetovalnih svetov, ki bodo okrepili njihovo udeležbo v državljanskem in demokratičnem življenju ter spodbudili udeležbo državljanov na volitvah v Evropski parlament leta 2024. Ta dejavnost vključuje spletne mentorske dogodke in spletno razpravo evropskih mladih voditeljev na temo udejstvovanja mladih in evropske državljanske participacije. Dogodek je mednarodne narave, izkušnja za mlado osebo pa enkratna!

V kolikor si mlada oseba, ki je zainteresirana za idejo in prakso aktivnega državljanstva – to je tvoja priložnost!

Če se ti zasvetijo oči ob misli na javno nastopanje in zagovarjanje človekovih pravic na področjih, ki so pomembne za mlade, ne odlašaj! Stopi v stik z nami. Piši nam na info@zmst.si.

PR objava


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor