V sredo, 6. oktobra so v Kisovcu pripravili tekmo za pokal Argeta junior za Štajersko regijo na skakalnicah K 50 in K 25. Kisovški masi mladi orliči so se zopet izvrstno izkazali.

Na domačih skakalnicah, na katerih največ trenirajo, so mladi skakalci kisovškega skakalnega kluba dosegli lepe rezultate. Med mlajšimi kadeti do 13 let (skakalnica K 50) so domači skakalci odnesli trojno zmago. Zmagal je Tej Logar pred Jako Lednikom in Tilnom Bizjakom. Za stopničkami pa so se razporedili na četrtem in petem mestu Anže Bantan in Benjamin Ostrožnik, na sedmem in osmem pa še Matija Guna in Klemen Bizjak.

Med mlajšimi kadetinjami do 12 let (skaklnica K 50) je zmagala Ula Vodlan pred Dašo Voljaj (obe SK Kisovec). Med mlajšimi kadeti do 12 let (skakalnica K 50) je zmagal Nik Lukmar, tretji je bil Mihael Ostrožnik, peti pa Nik Zupančič. Med kadetinjami do 11 let (skakalnica K 25) pa je bila domača skakalka Bina Mlekuž druga.

Nastopili so tudi najmlajši orlički, ki so se pomerili v animacijski tekmi na skakalnicah K 10 in K 15, ter pokazali, da lepo napredujejo s svojo tehniko. Dokazali so, da se lahko prav kmalu preselijo na večje skakalnice.

TL

Foto: TL