četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Mercator prodaja premoženje v Zasavju

Poslovni sistem Mercator v Trbovljah in Hrastniku prodaja štiri poslovne prostore v skupni vrednosti 350.000 evrov.

V poslovnem sistemu Mercator so se očitno odločili, da bodo prodali nekaj nepremičnih v Zasavju. Tako so ponudili v prodajo dva poslovna prostora v Hrastniku in dva v Trbovljah.

V Hrastniku prodajajo prazen prostor nekdanje prodajalne na Cesti 1. maja 7. Gre za prodajalno v spodnjem delu Hrastnika v KS Steklarna v stavbi, kjer je bil tudi nekdanji gasilski dom PGD Steklarna Hrastnik. Površina prodajalne je 323 kvadratnih metrov. Izhodiščna prodajna cena je 124.000 evrov.

Na Trgu Franca Kozarja 14 (nasproti poslovne stavbe bivšega RTH, kjer je sedaj Mladinski center) pa prodajajo pritlični poslovni prostor z izložbo. Površina je nekaj nad 100 kvadratnih metrov, izhodiščna prodajna cena je 45.000 evrov.

V Trbovljah prodajajo poslovni prostor tekstilne prodajalne (sedaj trgovina Merot, prej prodajalna pohištva) ter gostinski lokal na lokacijah Kešetovo 2 in 7a. Površina prostorov znaša 517 kvadratnih metrov, zraven spada še terasa v izmeri 12 kvadratnih metrov. Del nepremičnine je v najemu za nedoločen čas. Izhodiščna prodajna cena je 180.000 evrov.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor