V torek, 21. novembra, bodo ob 19. uri v veliki dvorani KC Delavski dom Zagorje ob Savi uprizorili dolgo pričakovani muzikal Mamma Mia!.

Mamma Mia! je muzikal presežkov in rekordov, ki je navdušil svet in obiskovalce po vsej Sloveniji. Zagorski kulturni dom se bo prelevil v grški otok, na katerem se bo odvila romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70-ih in drugega iz 90-ih let. S čarobno pripovedovalno močjo glasbe in pesmi skupine ABBA v predstavi spoznamo Donno, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer Sophie, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Kako se konča romantična zgodba, polna optimizma in življenjske energije? Bomo tokrat končno le izvedeli kdo je Sophie-jin oče? Ljubezensko zgodbo s pridihom romantične Grčije si tokrat v Sloveniji lahko ogledate le v omejenem številu izvedb, zato nikakor ne zamudite te izjemne priložnosti za obisk najbolj obiskanega muzikala v Sloveniji vseh časov.

PR objava


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekPredsednica dr. Pirc Musar v Trbovljah