PP Zagorje
Policisti so v jutranjih urah obravnavali prometno nesrečo na Izlakah. Voznica osebnega vozila je trčila v prometni znak. Na vozilu je nastala majhna poškodba.

V večernem času so policisti pri kontroli prometa obravnavali voznika osebnega vozila, ki je kazal očitne simptome vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Odrejen mu je bil test z DrugWipe, ki je bil pozitiven, voznik je odklonil strokovni pregled. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

V jutranjih urah je bila policija obveščena o vlomu v poslovni prostor na Dolu pri Hrastniku. Neznani storilec je iz blagajne ukradel menjalni denar. Policisti še preiskujejo krajo, sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PP Hrastnik

Ob 09.15 uri so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v prodajalno v Hrastniku. Neznani storilec je lastnika oškodoval za 200 evrov.

Ob 13.30 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru na Dolu pri Hrastniku, pri tem je nastalo za okoli 350 evrov materialne škode. Pobeglemu vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje

V dnevnem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer naj bi voznik parkiral tako,  da  je  onemogočil dovoz v garažo. Ugotovili so, da voznik ni zaparkiral  dostopa  do  garaže  ampak do vrtne lope, zaradi česar sta bila voznik in lastnica napotena na zasebno tožbo.

Intervenirali so tudi zaradi hrupa v Trbovljah. Ugotovili so, da  je  29-letnik igral na bobne. Zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru so mu izrekli opozorilo.

V  nočnem času pa so  bili obveščeni, da neznanci mečejo jajca na balkon stanovanjskega bloka v Trbovljah. Storilci so ob prihodu policistov že odnesli pete.

ZT

Prejšnji članekZasavski tednik med bralci
Naslednji članekPožarna sanacija bolnice