sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Ključno načelo št. 21: Resničnostje popolna

Z resničnostjo ni nič narobe. Če mislite, da je nekaj v svetu narobe, je to zaradi vaše notranje igre in osebnega pogleda.

Torej, naslednje prejšnjemu sorodno načelo je:

RESNIČNOST JE POPOLNA.

V resnici ni nič napačno, slabo ali zlobno. Resničnost je dobesedno popolna, vendar to lahko začnete ceniti in zaznavati kot nekaj resničnega in ne le kot pobožno željo šele na izjemno visokih ravneh zavesti.

Za to boste potrebovali leta, morda celo desetletja, za dovolj mističnih izkušenj, da boste končno lahko spoznali, da je resničnost popolna. Do takrat mi lahko le verjamete na besedo.

Je pa to izjemno močno načelo, saj ga lahko uporabite za osebno preobrazbo in rast. Kadar koli v življenju boste ugotovili, da vas nekaj moti ali jezi in pomislili, da je narobe ali neka oseba oseba nekaj dela narobe, se lahko vedno spomnite:

“Počakaj, globoko v sebi veš, da je resničnost popolna! Morda še nisem imel dovolj mistične izkušnje, da bi to doživel tako, intuitivno pa nekaj že vem o tem. Lahko ne vidim vsega, imam zgrešen pogled na situacijo ali osebo oziroma ne vidim, kako izkrivljam popolnost.”

S tem močnim načelom lahko spremenite oziroma popravite svoje občutke in prepričanja.

> 65 KLJUČNIH NAČEL, KAKO živeti dobro <

Borut Kmetič

Po formalni izobrazbi sem diplomirani varstvoslovec informacijske varnosti, sicer pa imam precej izkušenj v večjih mednarodnih IT okoljih pri upravljanju in svetovanju na področju informacijske varnosti, vodenju IT projektov in izvedbe storitev, pri upravljanju in presojanju ISO sistemov, svetovanju pri digitalizaciji poslovanja, varstvu osebnih podatkov, vodenju kakovosti, procesov in organizacijske kulture.

Sem zunanji vodilni presojevalec informacijske varnosti po ISO standardu pri mednarodni certifikacijski hiši.

Organizacijam pomagam iskati strateške rešitve in izboljšati njihovo poslovanje, predvsem na zgoraj navedenih področjih. Sicer pa se ukvarjam tudi z drugimi oblikami optimizacij (oziroma hekanja), kot so na primer biohekanje, osebna rast, raziskovanje prebojnih novih tehnologij, eksponentna organizacija, sistemsko razmišljanje in druge napredne metode.

Borut@SmartAssets.it
Borut@Medium
Borut@TheGoodMenProject


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor