Četrtek popoldne. Telovadnica OŠ NHR v Hrastniku. V ozadju pripravljena scena Pri vratih vrsta škatel z napisom Anina zvezdica, napolnjena s paketi in vrečkami. Razigran otroški smeh vsepovsod. Malčki in njihovi starši čakajo na predstavo, ki so jim jo pripravile strokovne delavke Vrtca Hrastnik, z naslovom Kje raste ljubezen.

Pred nastopom se je predstavnica Fundacije Anina zvezdica Dijana Možina Zupanc toplo zahvalila za vsa darila, ki so napolnila škatle

Nato je sledila predstava. V njej so gledalci lahko spremljali malo miško, ki je vsepovsod iskala ljubezen Bila je pri medvedki, s katero sta jo skupaj kuhali. Pri lisici jo je posadila in zalivala. Navsezadnje pa jo je našla doma v ljubečem objemu svoje mame.

Sama prireditev je bila čudovita priložnost, da nekomu nekaj daruješ. Ustvarjalke predstave so otrokom podarile pravljico, ki so jo same naredile. Dobri ljudje so s pomočjo Fundacije Anina zvezdice prispevali pakete s hrano za tiste, ki jo zares potrebujejo. Svoje lepemisli so obiskovalcilahko delilina Mucini stojnici lepih misli. Medvedkova pekarna pa je ponujala obilo slastnih piškotov.

Milko Plahuta