V prazničnih dneh na prelomu leta naše misli sežejo v leto, ki se izteka in tisto, ki se nam obeta. Na spletni strani časopisa Savus objavljamo v prazničnih dneh kratke zapise znanih Zasavcev. Tistih seveda, ki so nam prijazno odgovorili. Vse smo prosili za odgovore na štiri vprašanja. Objavljamo jih v vrstnem redu, kot so nam jih poslali.

Tokrat objavljamo odgovore predsednik uprave SDH dr. Janez Žlak.

Kaj je bilo v letu 2021 za vas najlepše, najboljše, najbolj navdihujoče, kaj vas je naredilo srečnega?

Srečen sem, ker imam zlato družino, odlične prijatelje, super sodelavce, in ti odnosi me osrečujejo. Prav medosebni odnosi so tisti, ki nas delajo srečne in nas izpopolnjujejo, kar prevečkrat pozabljamo. Hvaležen sem za ljudi, ki me obkrožajo.

Kaj iz leta 2021 bi najraje izbrisali iz svojega spomina?

Ničesar. Tudi napake lahko ohranimo, saj se iz njih učimo. Kot je rekel Albert Einstein: “Uči se od včeraj, živi za danes, upaj za jutri.”

Kaj si želite v letu 2022?

Želim si, da v letu 2022 nadaljujemo z odnosi, ki nas napolnijo s pozitivno energijo in nas osrečujejo. V negotovih časih so pristni in ljubeči odnosi z bližnjimi še toliko pomembnejši.

Kaj želite v letu 2022 Zasavkam in Zasavcem?

Drage Zasavke in Zasavci, želim vam topline, zdravja in veliko veselja. Želim vam pristnih odnosov in da si v novem letu poiščete novih konjičkov, ki vas bodo osrečevali, in trenutkov, ki vas bodo napolnili s toplino. Naj vam 2022 prinese objemov, nasmehov in tistih daril, ki jih ni mogoče kupiti.

Savus

Foto: arhiv Savus