V prazničnih dneh na prelomu leta naše misli sežejo v leto, ki se izteka in tisto, ki se nam obeta. Na spletni strani časopisa Savus objavljamo v prazničnih dneh kratke zapise znanih Zasavcev. Tistih seveda, ki so nam prijazno odgovorili. Vse smo prosili za odgovore na štiri vprašanja. Objavljamo jih v vrstnem redu, kot so nam jih poslali.

Tokrat objavljamo odgovore direktorja Zdravstvenega doma Trbovlje dr. Denisa Tomšeta.

Kaj je bilo v letu 2021 za vas najlepše, najboljše, najbolj navdihujoče, kaj vas je naredilo srečnega?

V letu 2021 so me doma srečnega naredili uspehi mojih dveh otrok v šoli in v obšolskih dejavnostih ter njuni nasmehi. Skratka, tiste drobne stvari, ki nam polepšajo življenje. Srečnega me dela čas, preživet z najdražjimi in pa to, da sem zdrav in, da v življenju lahko počnem stvari, ki me veselijo. V službi pa me vedno znova navdihuje požrtvovalnost vseh zaposlenih in uspešnost ZD Trbovlje.

Kaj iz leta 2021 bi najraje izbrisali iz svojega spomina?

Za nami je še eno leto, ki ga je zaznamovala korona. Definitivno je bilo v tem obdobju najtežje šolanje otrok od doma, prepoved vseh obšolskih dejavnosti, zaprtje javnega življenja nasploh … kar je definitivno pustilo posledice na vseh nas. Če bi od vseh stvari v letu 2021 moral izbrati eno, ki bi jo najraje izbrisal iz spomina, bi zagotovo izbral zaprtje šol.

Kaj si želite v letu 2022?

Osebno si želim predvsem zdravja zase in za svojo družino, da bom lahko še naprej počel stvari, ki me veselijo in navdihujejo ter, da bom še naprej znal poiskati srečo in zadovoljstvo v majhnih stvareh. Na poslovnem področju pa si želim nadaljevanje uspešne zgodbe v ZD Trbovlje.

 

Kaj želite v letu 2022 Zasavkam in Zasavcem?

Poleg sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva Zasavkam in Zasavcem želim, da bi morda večkrat znali stopiti skupaj, saj smo skupaj močnejši, kot vsak sam zase, se pa tega premalokrat zavedamo. Želim si, da bi bilo leto 2022 na vseh področjih najboljše leto doslej.

Savus

Foto: arhiv Savus